ЗА НАС

Ја основавме компанијата АУТОПРО ХАБ ДООЕЛ затоа што сметавме дека постои вистинска потреба меѓу компаниите за поправка на автомобили и камиони да им обезбедиме комплетни решенија за дијагностика и опрема за сервиси.

Обезбедуваме решенија за дијагностика и опрема за сервиси што им овозможуваат на независните автомобилски и камионски сервиси во Северна Македонија да бидат во тек со она што сега е со најбрз развој а тоа е автомобилската индустрија.

Во АУТОПРО ХАБ ДООЕЛ ние не сме само компанија дистрибутер, туку обезбедуваме целосна техничка поддршка за целата наша дијагностичка опрема.

Соработувавме со производители од целиот свет за да ви донесеме исклучителни решенија за дијагностика и опрема за сервиси од целиот свет.

АУТОПРО ХАБ ДООЕЛ Е ДИСТРИБУТЕР НА УРЕДИ ЗА ДИЈАГНОСТИКА И ОПРЕМА ЗА СЕРВИСИ ВО МК-НАЈДОБРИОТ НАЧИН ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ВАШАТА РАБОТИЛНИЦА

Добредојдовте во Аутопро Хаб Дооел, вашиот партнер за висококвалитетни производи за дијагностика и опрема за сервиси за автомобили и камиони. Како официјални дистрибутери за Autocom Diagnostic Partner AG, UsbAutoscope, Wera GmbH и Haynes Pro, ги нудиме најдобрите производи и услуги во автомобилската индустрија.

Нашата компанија е посветена на обезбедување исклучителни услуги и поддршка за клиентите и се гордееме што им помагаме на бизнисите во автомобилската индустрија да успеат. Нашите производи и услуги се дизајнирани да им помогнат на нашите клиенти да ги водат своите бизниси поефикасно, да го намалат времето на застој и да ја зголемат профитабилноста.

Во Аутопро Хаб веруваме дека квалитетот е клучен и нудиме само производи од најдоверливите брендови во индустријата. Нашите партнерства со Autocom Diagnostic Partner AG, UsbAutoscope, Wera GmbH и Haynes Pro ни овозможуваат на нашите клиенти да им понудиме пристап до најновите и најнапредните производи за дијагностика и опрема за сервиси.

Ви благодариме што го сметате Аутопро Хаб како ваш партнер за сите ваши потреби за уреди за дијагностика и опрема за сервиси за автомобили и камиони.Ние сме посветени да ви обезбедиме исклучителна услуга и поддршка и со нетрпение очекуваме да му помогнеме на вашиот бизнис да успее.

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

Ако имате какви било прашања за нашите производи, пополнете го формуларот за барање.